Pigalle Kvartetten

Pigalle Kvartetten er et band som ivaretar tradisjoner innenfor blues og r&b, noe de etter beste evne prøver å smelte sammen til et eget musikalsk uttrykk.

Utover det å spille egenkomponerte musikk spiller de også låter av blant andre Lightnin`Hopkins, Jimmy Reed, Willie Dixon og Nat King Cole.

De har tidligere utgitt 2 cd'er (”Acoustic” og ”Norwegian Blue”) som har mottatt fine kritikker i landets største aviser.

Pigalle Kvartetten er for tiden i studio og spiller inn sin tredje cd, den vil bli sluppet våren 2015.

Pigalle Kvartetten består av:

Kjell B. Larsen (gitarer&vokal) var gitarist i Ruphus. Han var en av bandets hovedkomponister, og var med på samtlige plater de ga ut. Kjell skrev blant annet "Coloured Dreams", som er den mest kjente Ruphus låta. På 80-tallet ga han ut soloplate under navnet "Larsen", og hadde også et samarbeid med Jon Eberson ("Work Funny Hours"). Han har vært medlem av soulbandet Chipahua i alle år, og spilte også en viktig rolle i Moms, husbandet på Smuget, som da var Oslo's største "In sted". Kjell sto ansvarlig for innspillingen av "Vi tar'n helt ut" med Oslo Rhythm'n Blues Ensemble, et samarbeid med Geir Wentzel hvor også Bjørn Floberg var med.Han startet Pigalle Bluesband (nå PigalleKvartetten) på slutten av 90-tallet.

Kjell Rønningen (orgel&vokal) var også med i Ruphus. Han har også samarbeidet med Arild Nyquist, Kai Eide og Freddy Dahl

Preben Olram (kontrabass&vokal) er en allsidig mann med mange prosjekter på samvittigheten. Han har samarbeidet med blant andre Reidar Larsen, Steinar Albrigtsen, Tom Pacheco og Lars Beckstrøm.

Terje Pedersen (trommer&vokal) har spilt med Marianne Antonsen, Jørun Bøgeberg, Jerry Donnahue og Steinar Albrigtsen.

Kontaktpersoner: Preben Olram mobil: 909 18 328 preben.olram@gmail.com 

og Kjell B. Larsen mobil: 988 25 037  booking@pigallekvartetten.no