Alice Myrbostad, Preben Olram

Konsertprogrammet:

Det musikalske programmet består av musikk hovedsaklig skrevet av Henning Sommerro. Tekstene er skrevet av Edvard Hoem, Hans Hyldbakk og Hartvig Kiran som er noen av de ypperste vi har i formidling av mennesklige relasjoner og stemninger gjennom tekst. Foreløpig har konserten blitt holdt i kirker men passer også i andre sammenhenger og på andre scener.

 

Musikerne:

-Alice Myrbostad er fra Fræna utenfor Molde og flyttet til Oslo som 18.åring. Der har hun bodd siden og vært meget aktiv i musikkmiljøet. Fra uttallige oppdrag som soloartist har hun også frontet sitt eget band Alice in Wonderband i flere år. Hun er kjent for sin varme stemme samt sin store formidlingsevne av andres komposisjoner som hun gjør til sine egne på sin helt særegne måte. Hun har også jobbet tett med Henning Sommerro ved Teatret Vårt og det er kanskje her respekten og formidlingstrangen startet for akkurat dette programmet.

-Preben Olram er en musiker med lang fartstid og bred merittliste på samvittigheten. Han har vært aktiv som musiker allerede fra 17-årsalderen og siden har det gått slag i slag som studiomusiker, backingmusiker, soloartist og musikkprodusent. Han og Alice har kjent hverandre i mange år, men har først nå truffet på et felles musikalsk punkt hvor de begge får vist hvor utfyllende de er i fellesskap. Nå for tiden er de i studio og spiller inn musikk fra dette konsertprogrammet på cd. Denne vil sansynligvis være ferdig i juli 2015.

-Per Sigmund Thorp er saksonist, oboist og musiker og norsk dirigent som har erfaring fra norske, såvel som utenlandske musikalske musikalske settinger. Han har i en årrekke utmerket seg som en tolker av norsk samtidsmusikk og har har samarbeidet med ensembler som Oslo Simfonietta og BIT-20 og er utover dette en en særdeles dyktig musiker innen improvisasjon og musikalsk lekenhet. Han er til daglig ansatt ved Norges Muskkhøgskole med ansvar for utdanningen av unge dirigenterer. Han er også kunsterisk leder for Oslo Nye Ensemble.

 

Tilbakemeldinger og respons:

Her er noen av tilbakemeldingene fra foregående konserter:

 

"Nostalgisk konsert"

"Melodier og tekster samlet i en vakker bukett flott fremført"

"Meditativ konsert som skapte skjønnhet og ro i sjelen

"Takk for en har en varm, sensuell klang og en bred musikalsk skala, og samspillet mellom de to musikerne er godt samkjørt"

"Takk for en vakker og tankefull aften"

 

Kontakt:

Alice Myrbostad:        +47 976 48 981   a.myrbostad@yahoo.no

Preben Olram:           +47 909 18 328   preben.olram@gmail.com